Bookmark kalendar

   Bookmark kalendare uglavnom radimo u dva osnovna formata na 300 gramskom kunstrucku, no po potrebi ćemo se prilagoditi zahtjevima naručioca.

   Na prvoj strani bookmarka je prostor za Vaš oglas dok je na poleđini kalendarski dio što ga čini praktičnim poklonom za poslovne suradnike. Svaki bookmark je na vrhu zarezan tako da je označavanje strana olakšano bez straha od ispadanja bookmarka.


bookmark

Tehnički elementi

· format 5,5 x 15 cm
5,5 x 22 cm
· papir kunstdruck 300 g
ili po izboru naručioca
· tisak 4/4 obostrano kolor
4/2 kalendarski dio u dvije boje
· dorada štancano, rezano, rundano
· priprema reklamni dio od naručioca ili naša prema zahtjevu
kalendarski dio - postojeći ili prema zahtjevu

Grafička priprema

   Ukoliko nemate osobu ili tvrtku za izradu reklamnog dijela, slobodni smo Vam ponuditi naše oblikovanje i pripremu ili Vam pomoći pri izradu reklame. No ukoliko već imate rješenje, sami pripremate materijale za tisak ili netko to radi za Vas, molim Vas se pridržavate slijedećih uputa.

   Datoteke primamo u slijedećim formatima: PDF, EPS, JPEG i TIFF (bez layer-a). Sve datoteke moraju biti u CMYK-u (icc profil: COATED Fogra 39) u pravilnoj rezoluciji (200-350 dpi), pravilnim dimenzijama, napustom od 3mm. PDF mora biti u verziji PDF 1.3, standard PDF/X-1a:2001, unutar EPS-a moraju biti embedirani svi fontovi.

   Primamo i "otvorene" datoteke (dodatno naplaćujemo rad s takvim datotekama) u slijedećim programima: Corel X3, Illustrator CS5, InDesign CS5, Freehand 10. Ukoliko dostavljate materijale kao "otvorene" datoteke, isti moraju biti u CMYK-u, u pravilnoj rezoluciji, pravilnim dimenzijama, ntapustom od 3mm, fontovi moraju biti u krivuljama, a linkovi embed-ani.

   Ukoliko Vam je jedina opcija Word ili Excel molim Vas da nas kontaktirate osobno kako bi se dogovorili za predaju materijala i izradu nove grafičke pripreme.

   Molim Vas da prije predaje materijala dobro provjerite sve tekstove i datoteke kako bi izbjegli nepotrebne pogreške. Ukoliko ste u mogućnosti molim Vas da nam zajedno s datotekama dostavite i otisak (po mogućnosti 1:1) kako bi mogli provjeriti pripremu.

Kako bi Vam olakšali pripremu materijala za tisak, pripremili smo Vam datoteku (layer pdf editabilan u AI CS5) koju možete preuzeti s sljedećeg linka:

 

Bookmark kalendar
trodijelni kalendar
trodijelni kalendar