Kocka - kutija s listićima za pisanje

   Kocka se sastoji od kutije i listića. Kutija je štancana prema već izrađenoj štanci, sklopljena i u nju su umetnuti prazni listići dimenzija 9,3 x 9,3 cm. Listići mogu biti otisnuti prema posebnom zahtjevu.


kocka-listici

Tehnički elementi

· format 9,5, x 9,5 x 6,5 cm (Širina x Dužina x Visina)
· opseg cca 650 listića
· papir kutija - kromokarton 300 g
listići - offsetni 70-80 g
· tisak kutija - 4/0
· dorada štancana sklopljena kutija s umetnutim listićima
· priprema reklama - od naručioca ili naša prema zahtjevu

Grafička priprema

   Ukoliko nemate osobu ili tvrtku za izradu reklamnog dijela, slobodni smo Vam ponuditi naše oblikovanje i pripremu ili Vam pomoći pri izradu reklame. No ukoliko već imate rješenje, sami pripremate materijale za tisak ili netko to radi za Vas, molim Vas se pridržavate slijedećih uputa.

   Datoteke primamo u slijedećim formatima: PDF, EPS, JPEG i TIFF (bez layer-a). Sve datoteke moraju biti u CMYK-u (icc profil: COATED Fogra 39) u pravilnoj rezoluciji (200-350 dpi), pravilnim dimenzijama, napustom od 3mm. PDF mora biti u verziji PDF 1.3, standard PDF/X-1a:2001, unutar EPS-a moraju biti embedirani svi fontovi.

   Primamo i "otvorene" datoteke (dodatno naplaćujemo rad s takvim datotekama) u slijedećim programima: Corel X3, Illustrator CS5, InDesign CS5, Freehand 10. Ukoliko dostavljate materijale kao "otvorene" datoteke oni moraju biti u CMYK-u, u pravilnoj rezoluciji, pravilnim dimenzijama, ntapustom od 3mm, fontovi moraju biti u krivuljama, a linkovi embed-ani.

   Ukoliko Vam je jedina opcija Word ili Excel molim Vas da nas kontaktirate osobno kako bi se dogovorili za predaju materijala i izradu nove grafičke pripreme.

   Molim Vas da prije predaje materijala dobro provjerite sve tekstove i datoteke kako bi izbjegli nepotrebne pogreške. Ukoliko ste u mogućnosti molim Vas da nam zajedno s datotekama dostavite i otisak (po mogućnosti 1:1) kako bi mogli provjeriti pripremu.

 

kocka-listici
kocka-listici
kocka-listici