Stolne mape

   Stolne mape sastoje se od 52 lista i podloge (bez tiska) lijepljene u glavi ili nogama. Mogu biti sa ili bez zaštitne klapne (platnom presvučena ljepenka - cijena tiska na klapnu prema dodatnom upitu). Mogu biti u formatu B2 ili B3 (prema zahtjevu mogući su i drugi formati npr. A2).

   Uobičajeno lijepljenje je s donje strane mape (kako bi se izbjegla "uha"), dok je na mapama s klapnom lijepljenje s gornje strane.


stolna-mapa

Tehnički elementi

· format B3 (48 x 33 cm) | B2 (68x48 cm)
· opseg 52 lista + podloga
· papir offsetni 80 g + kromokarton 270 g
· tisak listovi - 1/0 | 2/0 | 4/0
· dorada lijepljeno u glavi, sa ili bez zaštitne klapna
presvučena skin-plastom (imitacija kože)
· priprema od naručioca ili naša prema zahtjevu kupca

Grafička priprema

   Ukoliko nemate osobu ili tvrtku za izradu reklamnog dijela, slobodni smo Vam ponuditi naše oblikovanje i pripremu ili Vam pomoći pri izradu reklame. No ukoliko već imate rješenje, sami pripremate materijale za tisak ili netko to radi za Vas, molim Vas se pridržavate slijedećih uputa.

   Datoteke primamo u slijedećim formatima: PDF, EPS, JPEG i TIFF (bez layer-a). Sve datoteke moraju biti u CMYK-u (icc profil: COATED Fogra 39) u pravilnoj rezoluciji (200-350 dpi), pravilnim dimenzijama, napustom od 3mm. PDF mora biti u verziji PDF 1.3, standard PDF/X-1a:2001, unutar EPS-a moraju biti embedirani svi fontovi.

   Primamo i "otvorene" datoteke (dodatno naplaćujemo rad s takvim datotekama) u slijedećim programima: Corel X3, Illustrator CS5, InDesign CS5, Freehand 10. Ukoliko dostavljate materijale kao "otvorene" datoteke oni moraju biti u CMYK-u, u pravilnoj rezoluciji, pravilnim dimenzijama, ntapustom od 3mm, fontovi moraju biti u krivuljama, a linkovi embed-ani.

   Ukoliko Vam je jedina opcija Word ili Excel molim Vas da nas kontaktirate osobno kako bi se dogovorili za predaju materijala i izradu nove grafičke pripreme.

   Molim Vas da prije predaje materijala dobro provjerite sve tekstove i datoteke kako bi izbjegli nepotrebne pogreške. Ukoliko ste u mogućnosti molim Vas da nam zajedno s datotekama dostavite i otisak (po mogućnosti 1:1) kako bi mogli provjeriti pripremu.

 

stolna-mapa
stolna-mapa
stolna-mapa